Wandelen in Winterberg

Breng lichaam en geest in balans tijdens een wandeling over het dak van het Sauerland. Vind 480 km aan gemarkeerde wandelroutes waaronder de pelgrimsweg “Heidenstrasse”, de Winterbergse hoogtewandeling met start en finish bij de” Kahler Asten” met zijn beroemde weerstation ( hoogteverschil 2.200 meter), thema wandelroutes, en natuurlijk “de Rothaarsteig” ( afstand 154 km, hoogteverschil 3.931 meter). Daarnaast heeft de stad Winterberg een door de staat erkent heilklimaat wat bijdraagt aan een algemeen gevoel van welzijn, gedurende uw verblijf. Natuurlijk vind u op uw weg ook een verscheidenheid aan horecabedrijven die zorgen voor verfrissing en een fijne rustplaats gedurende uw tochten.

Of u nu gewoon een stevige wandeling met de hele familie wil maken, graag een combinatie maakt van cultuur en natuur, er stevig de pas in wil zetten bij wandelingen voor gevorderden, of gewoon wil genieten van de prachtige vergezichten, Winterberg zorgt voor een fantastische wandelbelevenis voor iedereen!

Ook is het mogelijk om begeleide wandelingen te maken, of gebruik te maken van de speciale Nordic Walking routes, of het nieuwe Nordic Blading en Inliners parcours in Züschen. Meer informatie hierover kunt u vinden bij het toeristische informatiepunt in Winterberg , of op de site www.winterberg.de

Wandelen in Winerberg

Actie

Actie

Geachte gast,

Kerst in Winterberg?

Nog een paar kamers vrij
op
23-24-25 december!

één nachtje weg?

Op 23,27 en 30 december 2015

kunt u ook  voor één nacht boeken!

 

!!EINDEJAARS

KNALLER!!

 

alleen op 30-12-2015 één nacht
€ 55,00 per persoon
op een tweepersoonskamer
inclusief ontbijt én avondbuffet!

 

bel of mail!

Uw team van Hotel Winterberg Resort

Direct boeken

Prijs excl. toeristenbelasting