12.4 ℃ onbewolkt
19 Aug, 2018
  • Winterberg
aanrader:

Nederlanders houden van schaatsen. Helaas is het natuurijs in Winterberg niet geschikt voor schaatsen. Maar… schaatsen in Winterberg kan wel! Er is een indoor schaatsbaan van 30 meter bij 60 meter. De ijsbaan is van professionele kwaliteit en biedt het hele jaar door plezier! Geen schaatsen ingepakt? Geen probleem er zijn genoeg schaatsen te huur. Toch echt geen zin? Er zit bij de ijsbaan een leuk café, waar de niet-schaatsers in de groep kunnen ontspannen met een drankje en hapje.

Elke vrijdag is het feest. De ijsbaan organiseert een disco: Disco on Ice met DJ Kevin B. En op zondagavond wordt er op regelmatige basis een hockeytoernooi georganiseerd. Toeschouwers zijn meer dan welkom! Speel je liever zelf een spelletje? Dat kan, naast schaatsverhuur is het ook mogelijk om een ijshockey-uitrusting te huren of attributen voor curling. Leuk om te ondernemen als je met een groep vrienden op vakantie bent. Dit kan ook in de zomer! Bel voor die tijd om te kijken of er plek is.

Zomer

In de zomer trainen ook de jonge atleten voor het kunstschaatsen. Bij deze trainingen mogen toeschouwers af en toe komen kijken. Zeer indrukwekkend. Zeker de moeite waard als je in de zomer in Winterberg verblijft.

Naast de schaatsbaan ligt een zwembad met sauna. Je kunt een gecombineerde ticket aanschaffen. Meer informatie op deze pagina.