15.3 ℃ licht bewolkt
19 Jun, 2018
  • Winterberg
aanrader:

Indoor of outdoor karten in Winterberg

Met een groep vrienden een weekendje naar Winterberg? Daar hoort een middagje karten er eigenlijk wel bij. In Winterberg kun je zowel indoor (Kartfun Neuastenberg) als outdoor (Kartbahn Niedersfeld) karten.

Indoor karten is natuurlijk een luxe. In deze moderne kartbaan van 550 meter is voor de mensen die van snelheid houden. Je kunt hier 60 kilometer per uur halen! Je moet dan wel groter zijn dan 1.40 meter. Maar er zijn ook tandem karts om de kleintjes mee te nemen. Luxe heeft deze baan zeker, na afloop kun je het zweet van je afspoelen onder de douches. Nog niet uit gespeeld. Deze kartbaan beschikt ook over een biljart, tafelvoetbal, darts en een speeltuin. Ook handig voor het vermaak van de mensen uit de groep die niet van karten houden.
Praktische informatie: de baan is geopend van 15:00 tot 23:00 uur op doordeweekse dagen buiten de vakanties. In het weekend en tijdens vakantieperiodes van 11:00 tot 23:00 uur. De heats duren 10 minuten en kosten €10,- voor volwassenen en €8,- voor kinderen.

Meer een buitenmens dan luxe paard?

Dan moet je naar de kartbart outdoor. Deze is een stuk langer met 980 meter en goedkoper! Je kunt er al een heat rijden vanaf € 7,- voor 8 minuten. Ook hier kun je andere dingen doen dat karten, maar dan paintballen! Hier zijn mooie combideals voor! Bekijk de website voor de deal van dit moment.