12.4 ℃ onbewolkt
19 Aug, 2018
  • Winterberg
aanrader:

Hotel Winterberg Resort: Skiën tot aan de deur!

Dichterbij de skipiste overnachten kan haast niet. Dit hotel ligt aan de voet van de berg Kahler Asten, net buiten het centrum van Winterberg. Hotel Winterberg Resort heeft een verwarmd binnenzwembad, sauna, massages en een ruime bar met boekenkast, pooltafel en spelletjes. En dit alles voor een zeer scherpe prijs. Overnachten in een van de hotelkamers kan al vanaf € 78,00 euro per nacht met 2 personen! Met meer dan 5 personen dan is een vakantiehuisje een aanrader! Winterberg Resort heeft huisjes voor 6 en 18 personen en ook hier mag gebruik gemaakt worden van alle faciliteiten in het hotel! Ze spreken er Nederlands.

Naast het hotel ligt de skischool, skipiste en de skilift die verbonden is met de skicarrousel, hiermee kunt u naar 25 (!) verschillende pisten. Ook is er ter plaatse mogelijkheid tot het verhuur van skimateriaal of berging van de uitrusting.

Het bikepark en de bobsleebaan van Winterberg liggen maar een anderhalve kilometer van Hotel Winterberg Resort. De golfbaan en het gezellige centrum van Winterberg zijn op nog geen 3 kilometer van het hotel.

BOEK NU EEN KAMER