12.4 ℃ onbewolkt
19 Aug, 2018
  • Winterberg
aanrader:

FORT FUN avonturenland (pretpark voor het gezin)

FORT FUN is het avonturenland van Sauerland! Dit Wilde Westen ligt op nog geen half uurtje rijden van Winterberg en is een van de meest geliefde bestemmingen voor gezinnen op vakantie. Met een van de langste zomerrodelbaan van Europa. En rodelen hoort bij Winterberg. Ook kun je er deltavliegen en wildwaterraften!

Het Wilde Westen ligt in het Sauerland!

Wie het niet gelooft, moet toch een kijkje gaan nemen in het avonturenland FORT FUN. Dit grote attractiepark heeft naast nostalgische, ook ultramoderne attracties, spannende shows en heel veel Wild-West-belevenissen.

Ben jij een echte cowboy? Dan voel jij je thuis in het zadel! In FORT FUN kan jij op de rug van paarden en pony’s van het landschap genieten en rijden als in het Wilde Westen. Trek door een heuse goudmijn met de ‘Speed Snake’ en voor ‘Good Feeling’ kun je in een delta vliegtoestel.

Highlights

Wil je de hoogte in? Beleeft een klim-kick (!) op de Gipfelstürmer-klimwand, dit is het hoogste punt van het park. Of de hoogte in met het reuzenrad ‘Big Wheel’ of in het schommelschip ‘Capt’n Crazy’.

Bij de absolute highlights hoort de ‘Trapper SLIDER’: de rodelbaan van FORT FUN. En in de ronde boten beleef jij een opwindende tocht langs watervallen, golfdalen en een whirlpool.

Shows

Vergeet niet een van de spectaculaire shows te bekijken in het park. Hier ontmoet je echte indianen en cowboys! Meer informatie op de website van FORT FUN.