12.4 ℃ onbewolkt
19 Aug, 2018
  • Winterberg
aanrader:

Kerstmarkt in Winterberg

Om alvast in de Kerststemming te komen kom je in steeds meer plaatsen in Nederland een Kerstmarkt tegen. Ook Kerstmarkten in sommige tuincentra worden ieder jaar een beetje groter en een beetje mooier.

Maar het blijft toch een beetje behelpen. Want niets evenaart de magie van de originale Deutsche Weihnachtsmärkte!  Met de echte warme Glühwein, de echte bratwursten en met een beetje geluk in de echte sneeuw. En dat allemaal op nog geen 200 kilometer van de Nederlandse grens. In Winterberg.

De betoverende Kerstsfeer

Je kunt de magie van de Kerst nu al over je heen laten komen op de Winterberger Wintermarkt. En dat na de hele dag heerlijk skiën of snowboarden! Gegarandeerd, want Winterberg bied sneeuwgarantie van half december tot half maart. Laat je betoveren en kom genieten van alles wat een originele, authentieke Kerstmarkt te bieden heeft. De feestelijk versierde en verlichte houten stalletjes bieden behalve (lokale) lekkernijen ook onder anderen ambachtelijk gemaakte Kerst decoraties. Op de achtergrond klinkt (live) muziek om de Kerstsfeer nog extra op te voeren tot de volle 100%.

Als je mocht kiezen…

Een middagje naar het half verbouwde tuincentrum of een (lang) weekeind skiën en ‘s avonds naar de Winterberger Wintermarkt?

Nog even de belangrijkste info op een rijtje:

De Kerstmarkt van Winterberg is redelijk dichtbij, een nog traditionele Kerstmarkt, niet zo massaal en perfect te combineren met een paar dagen skiën.
Iedere dag, 7 dagen in de week geopend van 11:00 to 22:00 uur van 17 december 2017 tot 31 december 2017. Eerste kerstdag gesloten.